Fra Hennevik til Håverud i regnvejr

Det regnede tæt fra morgenen, men trods det måtte Mette ud på fordækket og kigge ned i vandet da vi tøffede ud af Henneviken. Vi skulle jo ikke på grund, og vi var lidt usikre på hvor godt kortet var uden for sejl-renderne. Hun lignede en der lige havde taget bad da hun kom ind… men vist ikke et varmt et af slagsen… hun var godt knotten. Jeg forsøgte at overbevise hende om at det var meget værd, vi gik jo ikke på grund.

Efter en times sejlads blev det igen tørvejr. Det var dejligt for vi skulle over akvædukten i Håverud, og det ville være ærgerligt at gøre det i regnvejr.

I venteposition til Håverud Akvædukten

I venteposition til Håverud Akvædukten

Modige turister...

Modige turister…

 

 

 

 

 

 

 

William glæder sig til at skulle over akvædukten

William glæder sig til at skulle over akvædukten

Ved Håverud blev vi bedt om  at vente, der skulle et par  turistbåde igennem før os, og  det ville vare et par timer før  de var klar til os. Jeg er ikke  sikker på at  jeg turde sejle  med den færge der dukkede  op. Der må være en eller  anden søfartsregel der blev  brudt der…

Vi gik en tur ned og kiggede på, hvordan det fungerede, og forberede os lidt på det. Mette var ikke stor af det der skulle ske, og så med masser af tilskuere. William og Valdemar syntes til gengæld det var ret spændende, men også mærkeligt at skulle sejle på en bro.

 

Mette var ikke så glad for at skulle igennem sluserne.

Mette var ikke så glad for at skulle igennem sluserne.

Den kunne lige nøjagtigt være der...

Den kunne lige nøjagtigt være der…

 

Plads til alle i sluserne

Plads til alle i sluserne

 

 

 

 

 

 

 

Turen over akvædukten og ned gennem sluserne gik uden problemer, også for de lidt mindre fartøjer.

Lige rundt om hjørnet fra den sidste sluse lå campingpladsen med tilhørende Brygge, hvor vi kunne ligge for natten. Pizzariaet fungerede også som supermarked. Der var to hylder med brød mv. og et enkelt køleskab med mælk og andre kølevarer, mere har man jo heller ikke brug for.

Drengene så lige en godnatfilm og det blev endnu en flot aften over søen.

Aftenfilm

Aftenfilm

Aftenstemning i Håverud

Aftenstemning i Håverud

Skriv et svar